Béda révisi "Stasion Rancaékék"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
104 bita ditambahkeun ,  5 bulan yang lalu
taya kamandang éditan
 
{{Infobox stasiun
| name = Rancaékék
| image = Stasiun Rancaekek 20202021.jpg
| caption = Stasion Rancaékék lawang kalér, 2021
| prov = Jawa Kulon
| kabupatén = Bandung
| open = 1884
}}
[[File:Stasiun Rancaekek.jpg|250px|thumb|Stasiun Rancaekek lawang kidul]]
'''Stasion Rancaékék''' ('''RCK''') ([[Aksara Sunda Baku]]: {{sund|ᮞ᮪ᮒᮞᮤᮇᮔ᮪ ᮛᮔ᮪ᮎᮆᮊᮦᮊ᮪}}) nyaéta [[stasion karéta api]] anu perenahna di [[Rancaékék Wétan, Rancaékék, Bandung]]. Stasion ieu boga tilu jalur, jalur 2 mangrupa jalur lempeng. Stasion ieu ogé boga dua wangunan, nyaéta wangunan kidul jeung wangunan kalér. Baheula stasion ieu boga percabangan ka [[jalur karéta api Rancaékék-Tanjungsari|Tanjungsari]] anu kiwari geus teu aktip.
 
== Pasilangan karéta api ==
[[Karéta api Mutiara Selatan]] jurusan [[Stasion Bandung|Bandung]] (KA 131) perewis jeung [[Karéta api Lodaya]] jurusan [[Stasion Solo Balapan|Solo]] (KA 160F) anu ngaliwat langsung.
 
== Galéri ==
<gallery>
[[File:Stasiun Rancaekek.jpg|250px|thumb|StasiunStasion Rancaekek lawang kidul]], 2017
File:Stasiun Rancaekek 2020.jpg|Stasion Rancaékék lawang kalér, 2020
</gallery>
 
== Tingali ogé ==
3.608

éditan

Menu navigasi